Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2016

JUMAAT, 19 MEI 2017

Pic Of APC Updated

Warga Jabatan Bendahari, Universiti Malaysia Pahang mengucapkan Syabas dan Tahniah kepada Encik Sulaiman Bin Baniyamin (Pegawai Kewangan Kanan), Puan Rahiatul Adawiyah Binti Mohd Ruslan (Pegawai Tadbir), Puan Nor Amisah Binti Isa (Pembantu Tadbir Kewangan),Cik Sharifah Nur Syafika Binti Sayed Mohamad Shaperi (Pembantu Tadbir Kewangan), penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Bagi Tahun 2016 pada Majlis Hari Kualiti dan Inovasi UMP 2017 yang telah berlangsung pada hari ini 19hb Mei 2017 bertempat di ASTAKA, Universiti Malaysia Pahang Kampus Gambang.

Guide: For best view, please use Internet Explorer 10 and above with resolution 1280 x 800 pixel.
                                                                                                                                                                                                  Copyright © 2018 Universiti Malaysia Pahang. All right reserved.