Penyerahan cek bagi hasil Mudharabah 2016

Penerimaan Cek Mudharabah

Pada 10 Ogos 2017 (Khamis) telah berlangsung penyerahan cek bagi hasil Mudharabah 2016 daripada pihak Etiqa Takaful Berhad berjumlah RM 92,432.92 kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Mahkota Golf and Country Club di Kuantan, Pahang.

Penerimaan Mudharabah ini adalah hasil perkongsian keuntungan melibatkan 8 polisi perlindungan Takaful UMP. Cek tersebut telah diserahkan oleh Encik Rudy Rodzila Bin Che Lamin, Ketua Jabatan Pengagihan Serantau Etiqa Takaful kepada pihak UMP yang telah dihadiri oleh Timbalan Bendahari, Puan Norliza Binti Arshad yang juga mewakili Encik Zainudin Bin Othman, Bendahari / Ketua Pegawai Kewangan Universiti Malaysia Pahang.

Disediakan oleh  : Azslinda Ibrahim

• Privacy Policy
  • Security Policy
  • Disclaimer